O meni

Rođen 18.maja 1970. godine u Frankfurtu na Majni, SR Nemačka. Ceo život imao problem sa popunjavanjem obrazaca, jer nikada nisam znao da napišem u kojoj sam opštini rođen, a država se retko tražila. Valjda su kreatori obrazaca, rukovođeni birokratskom ograničenošću, uvek podrazumevali da će sve obrasce popunjavati samo ljudi rođeni u zemlji rođenja tog istog obrasca.

Završio O (oglednu) OŠ „Đorđe Natošević“ u Novom Sadu. Potom bio pripadnik jedne od poslednjih generacija „usmerenjaka“ završio 9. i 10. razred u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“, pa potom u istoj školi dva razreda usmerenog obrazovanja i postao „pomoćni istraživač u fizici“.

U vojsci dao ogroman doprinos svirajući bubnjeve po ceo bogovetni dan. Kasnije sa ponosom konstatovao da su kasarne u kojima sam bio predate bez mnogo frke (Čapljina i Šibenik).

Završio Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, mašinski odsek, i stekao zvanje diplomiranog mašinskog inženjera, što mu danas valjda ima rang mastera.

Ceo život radim u osiguranju – DDOR Novi Sad, GrECo, MARSH, Sava osiguranje i Wiener Stadtische. Radio sve – od referentskih poslova, prodaje, underwriting – a, pa do izvršne funkcije na čelu kompanije za životno osiguranje. Poznajem dobro problematiku osiguranja i uvek sam spreman da na te teme udavim sagovornika. I još nisam naišao na sagovornika koji je spreman ozbiljno se pozabaviti osiguranjem (osim onih iz branše).

Trenutno radim u Wiener Stadtische osiguranju i zadužen sam za generisanje prihoda od prodaje neživotnih osiguranja srednjim i velikim pravnim licima. Dakle, „direct sales“, „middle markets“, „top markets“, corporate, key accounts – kako se to danas na tranzicionom poslovnom srpskom jeziku zove 🙂

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: